Saturday, May 15, 2010

ily KMM :D


hah ! lame btol aku tak update blog an ? al-maklumlah keBZan melande diri aku akher2 neh . so , tade kesempatan nak unline . apetah lagi update blog aku y kiut neh ;p okeh ! aku nak cite memori aku sepanjang seminggu berade kat KMM . menarek tho ! even amad leteh , kaki rase nak tecabot , pinggang nak patah . next next ! :D

1st time aku melawat KMM smggu before aku daftar cuz amek surat tawaran y tak menyinggah kat umah |sala alamad :D|. 1st opinion aku , bngunan amad horror koud . yela . 1st kolej matrik an . beselah tuh . bangunan nmpak tho batu blok . hari penDAFTARan , penoh org seh ! penad nk tggo . ade saringan h1n1 ag . then , dftar lee betemankan mimie and nina . tenampak aten ghani gak . ade 7 org temasok aku dari lebest kt KMM neh , tiqah , epi , mimie , ateen ghani , anis nabilah , nina kiraa . aku egt nak sebilik ngan mimie . but , ta bole , so , time jelah weh ! then , pegi angkut brg . OMG ! aras tige tgkat 2 . uhukuhuk . bilik benombor b3.3.1 . ngan sarat bawak brg , naek le tangge . keHOTan da mmg teserlah le . then , aku d tnggalkan oleh ayah aku n maklong ntok menjalani khdupan di matrik . so , aku pon tenang je . cuz , KMM kat londang je koud . bukannye kat holand . mak aku tak dpt nk htq cuz tepakse hader kursus haji kat damansara . uhukk ! sedeh but tapelah . mak aku taleh htq atas urusan penting . so , aku relaaa je :DD |anak y baek ! HAHA .|

roommates , aku tak kenal sanad ag at that time . and then , ptg tuh da start keBZan mlampau ! but kire oke lagi koud . bile dah hari ke due , MPPB bermule ngan jayenye ! aku tepakse jalan kaki berbu2 langkah turun naek sane ke sini . pehhh ! sengal je . ngan tudung y diberi amad menyakedkan hati . buruk tho muke aku . 2nd day aku da jadi rapat sked ngan roommates aku ! bername , JANNAH , ELLY , MOON . kalo gabong name ktoang tak ke jadi M.E.J.A . haha ! gempak seh ;p bile dah lame , mereke amad gile sekali ! aku rase mmg syok le jadi roommates dorang . cam betuah je ! |kalo dorang tao sure bangge wehh! XD| . lihat bawah !

sebelom!


selepas y spontan !


muke penyek ! :p


muahh :D


peacee !


senam seni . hurmm . mnarek ! but cam hawau le sbb tak jelas lak lecturer touh wat . then , adela separoh laki tak buad . so , ape lagi , kene dende ! berikrar . lawak gile ! muahahahaha . mcm2 ragam . at last tak jadi ikrar kene buad chicken dance y cute tuh (: hah ! KAKOM ! aku nak libatkan diri lam kebudayaan . ntok markah KOKUM . interview ari selase nehh pas class . hope dpt (:

penutup lakkk ! slideshow menarek , pesembahan dorang menarek ! klaka gile sehh ! begelodak otot perod aku ktaweee . so , aku rase sanad hepi pat berade kat KMM . lalui MPPB . pehh , seronik sebenanye kalo hayati even leteh y amad . manusie mmg suke mengeluh . so , keluhan2 aku tak terkate xspecially time interaksi . heee :D amponnss ye para lecturer ! |amponampon!| .

selingan sked , aku menang petandingan 10sebab menggunakan intenet . pat tempat ketige and rm25 . ukelah kan ? bukan sng woo nk dpt (: da dpt syukurrr . ALHAMDULILLAH :DD smpai sini je koud . lenguh le nak menaip ag . mentang2 le dah lame ta menaip . beselah . kurang exercise jari y ayu neh . muahahaha ! ape y aku blaja is , sikap pemalu aku dah hlg sked demi sked . kalo aku cm dloo , mmg le sebulan baru de kwn sehh ! so , masok kandang kambing mengembek , masok kandang lembu menguak . papai sumee ~! muuuuahhhs :DD

note : ily KMM so mucchh lah (: batch 10/11 akan mesti akn jadi gempak (:

2 comments:

cik hani zain said...

rndu ngan aen!!!! ^^

ღ αεn ツ said...

wendu hani jugak !!!!