Saturday, September 24, 2011

Sehari di UKM kampus Bangi :)

Assalamualaikum, hello, hai :) Selesai sudah hari yang sangat sibuk untuk minggu ini. Minggu depan bersambung balik untuk majlis penutupan Bulan Mesra Pelajar (BMP), merangkap BULAN orientasi. Amazing kan? Kat sini je ada orientasi sebulan =.= Sarcasm. Okay sorry. Tu bukan point aku untuk entry neh.

Baru sampai. Muka fresh lagi :)

Fokus pada note Connective Ts. persebut. Pelajaran tak dilupakan ;)
Menunggu untuk cheers. Ahh, memang tak sabar gila!

Suka gaya lelaki main basketball, weeee ;)

Sebelum.

Yeah, mata mata mata ! Memang aku snap gambar basketball team je.
Aku ditugaskan cheers untuk dorang je :P Tapi aku cheers gak untuk teams lain.

Okay, masa dah tak tahan gila dengan tahap kepanasan di UKM Bangi.
Walaupun aku rasa macam kena BBQ je dekat tengah-tengah padang, tak apa, kita kena sokong dan terus menyokong. Sampai satu tahap, semua game dah habis, semua dah longlai. No energy left. Pheww.


Last but not least, muka si photog yang sangat letih. Damn =.=


So, carta untuk hari tersebut :

Bola keranjang (P) – Emas
Bola tampar (P) – Emas
Sepak takraw (L) – Perak

Yang lain lain macam bola sepak, bola keranjang (L), bola tampar (L), bola jaring, semua masuk separuh akhir. Ya, aku bangga dengan semua.


P/S : Sunburn kot. Pipi dah macam pakai blusher, semua tegur macam tu. Sobs. Tunggulah, InsyaAllah budak kebudayaan termasuk aku, akan buat yang terbaik untuk boria minggu depan ;) Wish me luck.


TIPS BELAJAR 3S : 


Sebelum kuliah, baca sekali imbas. Semasa, tumpukan perhatian dengan lecture yang diberi, recall balik apa yang dah dibaca sebelum. Selepas, fahamkan kembali, dan recall kata-kata lecturer, cuba hafalkan, tambahkan apa yang perlu. Good luck!

8 comments:

hira said...

hai, saya budak bangi tapi saya pelajar upm. haha :D

ღ αεn ツ said...

Hira, HAHA. Okay okay :) Dekat je tu. Saya dari UKM Kampus KL :)

~awa~ said...

ukm kampus kl.? same la.!! but i'm takin opto...nice to meet u...=)

ღ αεn ツ said...

~Awa~ : Ahah, yeke? Kalau terserempak tegur lah ye. Huuu, susah nak cam orang, hehe. Nice to meet you too.

Juliana Rashid said...

jejalan sini sambil follow (:

http://julianarashid.blogspot.com/2011/09/contest-with-mari-wakeashima.html

ღ αεn ツ said...

Juliana : Thanks :)

zulhilmi.tempoyak said...

cik... ad acara apa ek...

ptt la riuh smcam je pagi2...

wah....kampus kl ke...

hihi...

ღ αεn ツ said...

Zulhilmi : AHAH, acara apa? Kan dah ada dalam post tu? Huu, takk bacalah tu.