Thursday, October 6, 2011

Malam Percikan Seni :)

Tamat sudah BMP yang busy.

Diganti pula dengan kesibukan study.

Apa boleh buat lagi.

Diri dah berada di universiti.

Aku malas nak cakap banyak :) I will update the photos later. So, aku sajikan dulu dengan video kitorang menari :)


Pandai-pandailah cari aku ;)

TIPS SURVIVAL DI KAMPUS : Sediakan payung sebelum hujan. KL sekarang dilanda musim sejuk ;)




-------------------------------------------------------------------


[UPDATE]


Penari dan pelakon wanita;)

HAH, memang macam retis dikepit macam tu :D

K. Aimi, dan penari :)

Macam opera kan? =.=

AJK-AJK Sekalian :)

Penyanyi latar yang semart !

Barisan peserta :)

Nervous kot!

After :D AJK kostum, MUA, Pelakon, Penari dan Penyanyi :)

P/S : Tak menang tapi berbangga sebab kalah bermaruah :)

4 comments:

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

ღ αεn ツ said...

Thanks pak joe :)

kreepykrunchy said...

retis?hahaha..mungkin lepas ni boleh sign kontrak..:P

ღ αεn ツ said...

HAHA, sign la Malek. Dah famous jangan lupa kawan-kawan :D