Wednesday, October 12, 2011

Tips Random Pashmina #1

Nah, banyak sangat tanya, tengok sendiri :D

Simple one :) Kekok-ness melanda =.=


Aku malas nak bercakap, tambah tambah lagi edit words kat dalam guna video maker. :D

So, apa yang anda perlukan, dua, tiga ke atas jarum peniti. Kerongsang yang korang rasa comel dengan korang, anak tudung(neck or whatever), pashmina dan lastly muka anda.

Follow aja, kalau tak paham, tanya je :)

Nampak kekakuan di situ sebab aku mana biasa perasan sendiri capture video. Ramai yang suruh ajar, so, aku dengan hati yang murni (errrr) bagi tips sikit lah :)

Melencong seketika, aku kehilangan ilham. Tenggelam timbul bila kebizian melanda. Sigh. So, sorry kalau entry aku belakangan neh sangat, kosong, zero. End of Module exam beberapa hari je lagi. Good luck medical students 1st year. Fokus fokus digest digest absorb absorb ;) Daaa~

Hah, takde kaitan pun gambar lama neh sebenarnya, saja je letak.


P/S : Aku punya tutorial langsung tidak menciplak turorial orang lain. Kalau tersama tu, maafin gue ya ;)

TIPS CANTIK : Pakai eyeliner, prefer liquid eyeliner untuk kelopak mata macam aku, kalau tak nak nampak PUCAT. Simple dan sweet :) Good luck!

4 comments:

N A T A S Y A ツ said...

wah, cantik la ^^
thank ye :)

ღ αεn ツ said...

Biasa biasa je natasya :) YW :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

salam ziarah dear aen

ღ αεn ツ said...

Salam ziarah, momoy :)