Tuesday, December 13, 2011

Stories of December.

Yes, yes, tahniah pada diri sendiri sebab dah habis exam. Dia punya study macam nak final. Padahal test je =.= Ye, kita kena bersemangat untuk semua benda baru menjadi.



So.



Hai semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Muah muah. Rindu semua. Sobs, lamanya tak update. Ye, tengok orang lain punya update dah melambak lambak. Me? Errrr, Jangan cakaplah. Ntah berapa traffic je yang dapat. Ah, it's oh key. I don't mind.

Jom flashback balik ;)

131211, ye, aku tahu tarikh yang sangat cantik. Sobs, eventho tak full blast sangat. Ah, okay la tu. Thanks Syud, Ila, Eman sebab ada. Yang lain semua balik. Benci ah! :P


Me, Syud, Ila


Me, Eman, Ila


Saudi Arabiaaa. Kehlassss u oll ;)


I want a bear this big, boleh? ;)



Then, 181211, ada warisan mesra pelajar perubatan. Tagline, BUDDING THE BUDDIES. Theme, smart and elegance. Last minute aku terrrpaksa pergi. Hmph, cekup je baju yang mana ada, and taraaaaaaaaaaa.



Waiting for my prince charming. Ehem ;)



Yes, thank you Syahira Najwa for this candid picture.


Candid again.


Candid again. Ye, ye, aku tahu buruk. Tak payah nak puji :P


Dengan buddy second year. Buddy third year tak datang. Fourth year and fifth year tak kenal.
Ehhh, tersama pulak tema kitorang. Olrite, same taste. Tak plan pun benda ni. Ye ye, I know, chemistry letteww. 


Atas, Me, Najwa, Syud.
Bawah, Ika, me, Syud, Ila.
I love you all. Muah muah.



Finish my EOM. Dia punya tension macam final, tapi test je. Yes, orang lain tengah study week, ktorang lagi sebulan baru final. Good luck semua mahasiwa dan mahasiswi. Done done done updating my new post. Next time okeh? Buh-bye darling ;)

4 comments:

Onitsuka_hana said...

sempat shoping:)

ღ αεn ツ said...

Eh, mestilah sempat. Hihi ^^

KizZ said...

Ewah..13/12/2011..cantik tarikh tu..btw happy belated besday yah..

P/S : Kalau rajin-rajin sudi-sudi lah join segmen "Bloglist Xchange" and "Review Ur Blog" dari Kiz kayh

ღ αεn ツ said...

Hee, thank you :)

Olritee :)